Veckan som gått

Det har tyvärr inte blivit mycket bloggande den senaste veckan. Anledningarna är flera. Framför allt handlar det om att jag har haft mycket annat att stå i. Den gångna helgen var minst sagt intensiv.

Tidigt på lördagsmorgonen anlände jag till Stockholm med nattåget. Sedan satt jag på SG:s strategimöte hela dagen. När detta var slut var det bara att slänga på sig kostymen och ta tåget in till Grand Hotel för att jobba på Galoppgalan.

När den officiella delen av galan var slut rundade jag av arbetsdagen med ytterligare ett par timmars efterjobb på hotellrummet. Klockan var nog halv tre innan jag kom i säng.

På söndagen var det bara att ta nya tag. Nio lopp på Täby Galopp skulle både fotograferas och refereras.

Lyckligtvis klaffade det mesta. Men dagar som dessa önskar man naturligtvis att dygnet hade mer än 24 timmar. Tyvärr tvingas man kompromissa en hel del.

Sedan vaknade jag dessvärre med feber och halsont på måndagsmorgonen. Tack vare rikliga mängder te i kombination med intelligenta värktabletter lyckades få undan de viktigaste sakerna innan jag på kvällen satte mig på tåget hem mot Skåne. Natten mellan måndag och tisdag sov jag nästan 12 timmar i sträck. Antar att jag behövde det…

För att summera helgen måste jag ändå säga att den var extremt lyckad. Strategimötet var konstruktivt. Jag upplever att landets tre regioner har en samsyn kring de utmaningar galoppsporten står inför, både vad gäller situationen på Jägersro och den nya huvudstadsbanan i Bro.

Även om jag är part i målet vågar jag säga att Galoppgalan på Grand Hôtel får alla tidigare upplagor att blekna. Alla jag talat med har varit väldigt nöja. Suveränt jobb av konferenciererna Anna Thelander och Per Skoglund, och inte minst festgeneralen Elisabeth Oldengren.