En mjukstart

Dirttrack

Så här i början av huvudsäsongen har jag bestämt mig för att mjukstarta den här galoppbloggen igen. Innan ni läser vidare tänker jag genast påpeka att ni absolut inte ska förvänta er några stordåd. Mitt engagemang i sporten är nämligen bara en spillra av vad det en gång var.

Men så här under den varma årstiden lägger jag trots allt några timmar på galoppen varje vecka. Jag bevakar fortfarande alla tävlingsdagarna på Jägersro, något jag faktiskt gjort i drygt 20 år nu. Tänk vad tiden går! Jag är ganska säker på att jag inte har missat en enda hel tävlingsdag på banan sedan 1994. Hur många kan matcha det?

Jag återstartar absolut inte bloggen för att någon bett mig göra det. Faktum är att ingen – absolut ingen – har sagt att de saknar den. Men ibland producerar jag material som jag gärna vill publicera på en plats som är min egen. På sociala medier har det en tendens att snabbt försvinna i bruset. Ett exempel är videofilmen från SFKs stallrunda som jag gjorde för ett par veckor sedan.

Vidare vet säkert alla att jag ibland har synpunkter på de prioriteringar som görs i galoppsporten. En liten del av dem kommer jag säkert att ventilera här. Antagligen kommer jag att trampa på en och annan öm tå. Det är nämligen i stort sett oundvikligt. För om det är något jag lärt mig efter alla år är det att människor i galoppsporten tänker och handlar väldigt olika.

Och än en gång. Det här är ingen nyhetssida. Jag lägger upp saker när jag själv har lust. Uppdateringarna kommer säkert att ske sporadiskt. Ni får helt enkelt ta bloggen för vad den är.

2 reaktioner till “En mjukstart”

Kommentarer inaktiverade.