Årets Galoppör är…

…Moe Green! Åtminstone om besökarna på den här bloggen får bestämma. Med hela 61 procent av de totalt 224 rösterna tog Moe Green hand om den översta pallplatsen före Alcohuaz och Ellis Lad. En överraskande stark majoritet om jag får säga det själv.

[poll id=”21″]

Men nu är det inte Sveriges galoppentusiaster som utser Årets Galoppör utan medlemmarna i Svenska Hästsportjournalisters Klubb. Det är alltså inte säkert att de kommer fram till samma resultat. Den 14 januari vet vi.

Årets Galoppörer i de sex olika underkategorierna har du däremot möjlighet att påverka genom att gå in och rösta på svenskgalopp.se. Senast den 24 januari vill vi ha dina röster.

En kommentar till “Årets Galoppör är…”

  1. Visst blir det Moe Green ! Det är bara att gratulera Paul Jarlsbo, och hans ägarkrets, som lyckats med en mycket skicklig matchning av hästen under säsongen 2010 !

Kommentarer inaktiverade.