7 reaktioner till “Bonusbilder Jägersro 30 september”

 1. Men det hade varit ännu roligare med lite fler Täbygäster. Är det ingen som funderar över varför det bara var en Täbyhäst här när det var stora lopp med bra prispengar? Tidigare under dagen hade 12 Jägersrohästar startat på Täby. Det måste vara något som inte stämmer.

 2. MFF kan åka till Sjöbo och vinna med 0-14, – och Sjöbo kan räkna med ett resultat kring 14-0 på Malmö Stadion ! Inte kul att åka långt ”for nothing” ! Jägersrohästarna är för bra helt enkelt.

 3. Fantastiskt fina bilder! Speciellt den på Sehoy och Peas And Carrots på väg tillbaka, helt underbar!

 4. Tore, visst har vi fina hästar här i Skåne! Grattis till grönsaksblandningens andraplats! Två är bättre än trea!!

  Men det finns fler än jag som tror att det finns andra orsaker till att somliga avstår från att starta hästar på Jägers. Staffan Lidbeck, en av Sveriges mest välrenommerade specialister på skador på sporthästar, för närvarande i Kentucky som det svenska landslagets veterinär, skrev den här insändaren:
  http://www.skandinaviskgalopp.com/servlet/VSP?id=sg&lang=&page=prefDebitem.vsp&$dialog.IDITEM=S000007175

 5. Camilla: Om Jägersros bana kan man tycka vad man vill. Men vi behöver inte dra upp den debatten här i en bloggpost som bara innehåller bilder. Jag konstaterar dock att 14 dansk- och norsktränade hästar gästade Jägersro i torsdags. Ett par täbyhästar fanns också på plats, varav en faktiskt vann.

 6. Vad vi skulle kunna drömma om vore att någon oljemultimiljardär intresserade sig för Jägersro och gjorde en donation, i stil med vad Mr.ASCOT gjorde för att vi alla skulle få fantastiska träningsmöjligheter,fast mångfalt.

  Då skulle det kunna anläggas en tävlingsbana med ett modernt underlag som var skonsam och som dessutom inte hade en kickback av så elakt slag.
  För att ATG skulle vara intresserade av djurskydd till den graden är väl inte att hoppas på.
  För övrigt kan jag upplysa om att 13 åriga Robinson tycker att Täbybanan är skonsammare.

 7. Som sagt. Det räcker nu!
  Det hade ju varit kul om ni (precis som Sofia gjort) kommenterat innehållet i bloggposten istället. I just det här fallet mina bilder…

Kommentarer är stängda.