När allt blir fel

Jag satt precis och kollade igenom lördagens storloppsresultat från USA. Allt blev tydligen fel för årets Kentucky Oaks-vinnare Proud Spell i Mother Goose Stakes (Gr 1) på Belmont Park. Först snubblar hon hur boxarna och sedan stör hon en medtävlare så pass mycket i utgången av slutsvängen att hon blir diskvalificerad. Ett minst sagt osannolikt scenario i ett fält med bara fyra hästar. Hur tänkte jockeyn? Nu fick istället Godolphin-stallet en vinnare i Music Note, den segern behövde de säkert.
Se loppet här.

Noterar dessutom att Richard Dutrow Jr har fler fina hästar än Big Brown i sitt stall. Inte minst Frost Giant som skrällde rejält för Rudy Rodriguez i Suburban Handicap (Gr 1). Favoriten A.P. Arrow var bara blek.

Nej, nu bär det av till Köpenhamn. Ganska mulet ute, men förhoppningsvis slipper vi regnet.