Bilder från Hästfesten

Ryttarpriser
Per-Anders, Fabienne och Fanny

Så, nu har jag lagt ut en icke oansenlig mängd bilder från lördagskvällens Hästfest på bildbanken. Ni hittar bilderna här.

Det blev en lightversion av Hästfesten i år. I vilket fall om vi jämför med fjolårets något mer pompösa upplaga på Grand Hotel. Hur som helst tycker jag det var kanon att den trots allt blev av. Våra champions och fyrbenta profiler måste naturligtvis få den uppmärksamhet de förtjänar.

När jag ändå var på plats lyckades jag faktiskt fånga de flesta av prisutdelningarna med videokameran. Får jag tid över lägger jag kanske ut lite material senare i veckan.

Men nu är det slutjobbat för i natt. Imorgon tänkte jag slå ihjäl en söndag i Stockholm. Eventuellt mellanlandar jag på SGS medlemsmöte vid 11-snåret.