Gammalt blir nytt

Svensk Galopps gamla hemsida

Tiderna förändrats. Gammalt blir nytt. Natten till måndagen får svenskgalopp.se en helt ny kostym. Den gamla sajten kommer i all hast att få nedanstående utseende.

Den nya hemsidan innehåller en mängd nya funktioner. Den största förändringen – bortsett från designen – är att hela sajten interagerar med sportsystemet vilket t ex gör att det går att göra egna statistikkörningar.

Tyvärr återstår det en hel del jobb med sajten. Att plocka fram nytt textmaterial under högsäsong är allt annat än optimalt. Sådant borde naturligtvis göras under vintern.

Men nu kör vi hur som helst. Barnsjukdomarna får kureras under hösten.

Nya svenskgalopp.se

4 reaktioner till “Gammalt blir nytt”

  1. Jeg synes nu det gamle site fungerer ganske fint, og hader når der bliver lavet om hele tiden. Men vi får vel se! Som du siger det havde været smart ihvertfald at vente til senere. Og hvad med at spare??? Det lyder som om, det går ganske dårligt, hvis man lukke banker etc.

  2. Hemsidan hade knappast blivit till som ekonomin ser ut idag. Men beslutet togs redan för två år sedan och då såg situationen annorlunda ut. För galoppens del ska vi dessutom vara glada över att ATG ställt upp med stora resurser. Vi hade knappast klarat det på egen hand.

  3. Jättefina hemsida Stefan!
    Jag gillar att det är mycket bilder och att all info är så lätt tillgänglig, fräsch och modern! Lockar till nyfikenhet och super plus för att banorna är uppritade längst ner.
    Massor med beröm från mig!!! Ett superlyckat jobb!!!

Kommentarer är stängda.