Att blogga eller inte blogga…

De få personer som fortfarande kikar in på min blogg ibland har sedan länge noterat att jag inte skrivit något sedan i juni ifjol. Under vintern har jag mer än en gång funderat på att packa ihop och lägga ner sajten helt. Har man inget roligt att skriva om är det liksom bättre att inte skriva något alls.

Men å andra sidan. Det gör lite ont att behöva stänga ner en sajt som varit online i så många år. Kollar ni bloggens arkiv så kan ni gå tillbaka hela vägen till 2008. Under elva år har det blivit en himla massa bloggposter…

Och det är egentligen inget jämfört när jag startade upp galoppbilder.se från första början. Sajten drog igång redan 1995, när internet fortfarande var något helt nytt och fräscht. Tusan vad tiden går…

Så jag får kanske fundera en vända till. Nu är ju en ny galoppsäsong igång. Förhoppningsvis kan jag komma på något trevligt koncept som fungerar och som inte tar för mycket energi.